III Marxa Sportful-Arueda.com

El menú del Diumenge. Diumenge passat vàrem estar a Roses per poder gaudir de la jornada ciclística que ens havien preparat els amics de Arueda.com. La marxa va estar marcada per la climatòlogia on un fort vent acompanyat de pluja va endurir la jornada. Tot així, l’organització va estar a un gran nivell i el recorregut, tot i el clima, és únic.
Last Sunday menu. The 3rd edition of the Sportful-Arueda.com GranFondo was held last Sunday. We rode thru the wonderful parcours in a kind of epic journey, strong winds joined to the ride alongside some showers. Altought the crew from Arueda.com worked hard to provide to the cyclists food and technical support in the feed areas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: