I Gravel.cc ride

Pistes blanques de la Segarra. El passat Diumenge es va dur a terme la primera gravel ride organitzada per la gent de Gravel.cc. Vaig poder gaudir de 83 km de sorra blanca que ens va dur per bells paratges a la vegada que desconeguts per mi, així com gaudir tant de la conversa tranquila com de l’exigència d’alguna petita emboscada del recorregut. Servidor ja està esperant la pròxima.
White gravel roads of La Segarra. The 1st gravel ride organized by Gravel.cc was held last Sunday. 83 km of white gravel that gave us the oportunity to ride thru wonderful lands enjoying a nice group ride or suffering in some muurs of the parcours. I am waiting for the next ride.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: