Ardennes

La Fletxa Brabançona marca el fi de la llamborda i dóna inici al tríptic de les Ardenes, avui Amstel Gold Race. Dimecres la Fletxa Valona per a que el Diumenge la Lieja-Bastogne-Lieja tanqui el tríptic. Com m’agrada la setmana de les Ardennes
The Brabantse Pijl represents the end of the cobbled classics and the start of the Ardennes week. Today Amstel Gold Race, on Wednesday the Flèche Wallone and the last and the monumental Liege-Bastogne-Liege. I really like the Ardennes week

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: