II Gran Premi Gaes 3h resistència Teià

En el relleu via Btt Garraf. Diumenge passat vaig poder gaudir d’un bon tast de btt. La cita era el Gran Premi Gaes 3h resistència de Teià, en categoria de parelles on competia juntament amb en Mesti, amic i apassionat de la btt. La veritat és que vaig gaudir molt ja que el circuit era molt divertit a la vegada que exigent i l’organització de la prova va estar a un gran nivell. Aquesta prova ha estat la primera vegada que realitzava una prova per relleus i la veritat es que he gaudit molt. Al final , ens van sortir unes 13 voltes al circuit en 3h 9 min
Change of rider via Btt Garraf. Last Sunday I could race again in mtb xc. The date was in the II Gran Premi Gaes 3h resistència de Teià with my friend and cycling appasionate Mesti. I could enjoy a great mtb journey ridding in a fast but though circuit designed by the great organization. At the end we could complete 13 laps in 3h 9 min

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: