Enllaçant

Enllaçant dies de ciclisme. He tingut la doble sort de poder gaudir d’uns dies de vacances i de poder aprofitar-los per sortir a rodar en bici. Tres dies gaudint de les carreteres del Pirineu oriental. Durant aquests dies he pogut sumar uns valuosos quilòmetres coneixent ports inèdits per mi com el Coll de Merolla per Sant Jaume de Frontanyà, recordant clàssics com el Coll de Canes per Ripoll o fent una curta incursió pel Vallespir.
Linking cycling journeys. I was lucky to enjoy some vacation days and I was lucky to be able to spend this days to ride. I could enjoy three days ridding in the eastern Pyrenees. In this rides I could discover new cols for me, as el Coll de Merolla from Sant Jaume  de Frontanyà, remembering classical climbs as Coll de Canes from Ripoll or a short incursion into Vallespir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: