Bosses

La veritat és que les motxiles són una de les meves perdicions. Navegant per la xarxa he arribat a Trakke. Si bé els seus preus no son gens accesibles el seu valor rau en la qualitat dels materials així com la seva versatilitat d’ús, ja sigui per moure’s amb la bici, viatjar o dur tot el necessari a les curses. La meva elecció seria el model krukke.
Backpaks are one of my favorite goods. Surfing thru internet I discovered Trakke. Althought, their products are quite expensive , their cost is justified by the quality of the materials as well for the versatility of this bags. You can use for commuting, travel or to pack your cycling goods for a race day. My choice would be the krukke backpack.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: