III Terra de Volcans

Ahir Diumenge vaig assistir a la III Marxa Terra de Volcans. Era la primera vegada que corria en aquesta marxa i la veritat es que en tenia ganes, les cròniques previes eren bones i el recorregut prometia. Les espectatives es vàren complir, el recorregut de 144km i 2600 metres de desnivell era atractiu a la vegada que exigent i més tenint en compte les dates en les que ens trobem. Una marxa realment recomenable i que enceta la sèrie de “divertimentos” que intentaré fer cara a la Transpyr Road. Al final , 4h 54′ per 144km i 2600m de desnivell.
Yesterday I took part in the III Terra de Volcans GranFondo that was held in Amer, Girona. It was he first time that I raced in this GranFondo, the parcours was challenging (with their 144km and 2600m of ascend) and impressive for their landscapes. I finished this nice GranFondo with 4h54′ and I start the “preparation” for the Transpyr Road 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: