Sterrata

Strade Bianche 2013 ( Montepaschi Eroica). Aquest passat Dissabte s’ha disputat la Strade Bianche, cursa que circula pels bells paratges del Chianti a Italia. Cursa professional que neix a partir de l’Eroica i que transcorre per trams de pista de grava. Ara farà 5 anys que vaig poder estar a l’arribada a Siena.

Strade Bianche 2013 ( Montepaschi Eroica). This weekend was held the Strade Bianche race in the gravel roads in Chianti, Tuscany, Italia. This pro race was inspired in La Eroica, a classical cycling event where is ridden thru gravel roads. 5 years ago I was in the finish in Siena

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: