Transpyr Road 2013

Si tot va bé hi tornarem. Un servidor ja ha formalitzat la inscripció de la Transpyr Road Adventure que es durà a terme del 6 al 13 de Juliol. Per davant, hi trobem 8 etapes d’entre 118 i 167km que ens duran del Mar Mediterrani al Mar Cantàbric. Les etapes transcorreran per carreteres insòlites amb la guia del GPS on hi trobarem el seu respectiu tram cronometrat. La Transpyr serà sense dubte la data clau en el calendari d’un servidor.
I hope to back this season. I have been registered to the 2013 edition of the Transpyr Road Adventure that will be held from July 6th to 13th. This challenge consist in 8 stages with an average of 140km that will join the Mediterranean Sea to the Cantabric Sea thru solitaire roads with the aid of a GPS track. In each stage we will find a timed segment. The Transpyr Road Adventure will be a key date on my calendar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: