Ciao Pirla

Ciao Pirla és un documental que ens mostra el viatge d’Óscar D’Aniello de Barcelona a un poble prop de Milà per a deixar les cendres del seu difunt pare. A més de poder veure les peripècies ciclistiques del cantant també podrem veure la preparació del seu nou treball De ti sin mí / De mí sin ti.
Ciao Pirla is a documental film that shows the trip of Óscar D’Aniello one of the singers of Delafé y las Flores Azules from Barcelona to a town near Milano to leave his father ashes. In this film we can see also scenes of the recording of the new album of Delafé y las Flores Azules, De ti sin mí / De mi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: