Episodi

Arribant al Coll de Jou venint de Surroca. Si bé el cap de setmana es preveia complicat a nivell metereològic, vaig optar per acabar la setmana gaudint dels paratges de Serra Cavallera. Així que acompanyat de la bici de cross vaig rodar per la carretera que porta de Colonia Estavanell fins al Coll de Jou. Durant el recorregut, a més de poder gaudir d’un dia amb un cel clar, em vaig trobar amb trams de carretera coberts per uns cms de neu. Aqui és on he pogut gaudir d’un comportament notable dels tubulars tufo cubus. També destacar el rendiment de la samarreta interior d’hivern de Sumattory, que fa més fàcils dies que es plantejen difícils

La veritat és que són dies com aquests els que justifiquen els kms grisos fets durant setmanes.

Last km of Coll de Jou. In the weather forecast for this weekend we could read snow and a temperature drop in Catalunya, so I decided to finish my training week with my cx bike. I rode thru Serra Cavallera road, from Colonia Estavanell to Coll de Jou. During the ride I find snow in some kms, in this conditions I could note the good performance of the Tufo cubus tubulars that I currently use in the cx bike as well as the sumattory winter jersey inner layer

Rides like these justify the amount of “plain” kms ridden during the weeks

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: