Lectures

M’agrada veure que en aquests últims mesos han aparegut diferents blogs que esdevindràn punts de lectura obiligada per mi. Si bé fa uns dies vaig mencionar la revista digital Gravel, que ens introdueix al ciclisme fora de les vies convencionals, ara vé el torn de BallonCollector i DayOff. A BallonCollector, escrit per un entusiasta de les dues rodes, en Joan ens parla des de la última novetat del món ciclístic i ens mostra videos sobre curses arreu de món. DayOff ens porta al món del outdoor, centrant-se en el món de la neu i del ciclisme. A DayOff hi trobarem la novetat per equipar-nos així com inspiració per a triar on estrenar aquest material.
Since some months I have know about some blogs that will be my references in the web. Some days ago I wrote about Gravel, this magazine will introduce us to the cycling in a non conventional way, gravel roads and travel thru mistical lands are their main theme. Another reference blog for me is BallonCollector, wrote by a cycling enthusiast, Joan wrote about the latest cyclist gadget or show us the latest video. In a DayOff, a blog about outdoor lifestlye we will find posts about the latest material or some inspiration to escape from our routine.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: