Gener

Ara ja que ja els dies es començen a allargar tímidament un servidor ja pot començar a apurar sortides express amb la bici de carretera. Si bé això obliga a anar pendent del rellotge per arribar a casa i agafar la bici, les vistes que es poden gaudir compensen els esforços.
In the last days of January we can enjoy slighlty more light hours than November or December. Now I could start to enjoy some express road rides. Altought I have to be very syncronized to be on bike on time the efford worths when you could enjoy wonderful views of Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: