Transport ciclístic

Bike à Porter. Nou projecte creat per amants de les bicicletes per als apassionats del ciclisme. Bike à Porter ofereix un servei de transport de bicicletes a diferents cites esportives arreu d’Europa, ademés també ofereix la possibilitat de transports personalitzats per dur les bicicletes a grups o clubs ciclistes allà on es vulgui gaudir de la bicicleta. Gran opció si tens planejat un viatge ciclístic en grup o gaudir d’una cita esportiva lluny de casa.
Bike à Porter. New project made by bike lovers for cycling apassionates. Bike a Porter will help you in the transport of your bike to the place you have planned to ride or race. Moreover, this company offers the possibility of customized transport for groups to the planned location. Great option to plan your travel to a ironman in Europe or for a group ride in the Alps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: