Estoig

Ara fa uns mesos vaig renovar la maleta per transportar la bicicleta. L’anterior maleta la vaig adquirir amb motiu de l’any que vaig passar a Florencia ara farà quatre anys i que ha realitzat un gran servei. La opció escollida ha estat un clàssic, la Scicon aerotech evolution TSA. Aquest model és força lleuger per ser una maleta rígida i permet guardar la bicicleta amb força facilitat. Aquesta maleta també té les tanques amb el pany TSA que permet ser obert per els agents dels aeroports dels EUA, cosa molt pràctica, ja que per experiència propia, si cal obrir la maleta, aquesta es oberta foradant els panys d’aquesta. Per acabar voldria dir que, sigui quina sigui la opció que es trii la compra d’una maleta per transportar la bicicleta es una bona inversió que facilita el poder disfrutar del ciclisme arreu del món amb la teva bici.
Few months ago I changed my bike cage. I acquired my last bike cage 5 years ago when I spent a year in Florence. My choice has been the Scicon aerotech evolution TSA. The design of this lightweight hard bike cage allows to place a bike without spending much time and efford. Moreover , this bike cage have TSA locks that allows to be opened by authorized agents in the US and UK airports. I would like to say that a bike cage is a good investment that would allow to enjoy cycling with your bike in roads from arround the world.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: