Anaga

Stendhal ciclístic. Tal com vaig comentar en l’anterior post, les pasades vacances de nadal les vaig poder gaudir a les Illes Canarias. El post que ens ocupa va sobre el massís de Anaga. Aquest bell paratge es troba a pocs quilometres de Santa Cruz. La volta que vaig fer la vaig iniciar des de la Laguna on inicio l’ascenció al Pico del Inglés. Aquesta ascenció té una longitut d’uns 6 km aprox. Una vegada coronat el Pico del Inglés inicio el descens per una bella carretera cap a Sant Andrés. Aquesta estreta carretera permet, en els dies clars, gaudir d’unes vistes impresionants. La visita a La Anaga és una gran opció si s’està a Santa Cruz o a la Laguna.
Cyclistic Stendhal syndrome. In the last post I wrote that on last christmas hollidays I could spent some days in the Canary Islands. In this post I would like to expose my short ride in La Anaga mountaints. I started the ride in La Laguna, from this wonderful town I started the climb of Pico del Inglés. This climb has a lenght of 6km aprox, once the climb was done I did a long downhill to reach San Andrés. During this long descend I could enjoy gorgeous views of the island of Tenerife. Ridding in La Anaga mountaints is a great option if you are staying in Santa Cruz or in La Laguna

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: