Per la Gomera

Durant aquestes vacances nadalenques he tingut la sort de poder gaudir d’uns dies a les Illes Canaries. Concretament a les illes de Tenerife i de La Gomera. A La Gomera no era la primera vegada que hi rodava, així que ja coneixia un poc el recorregut a fer. La sortida va consistir en donar la volta a la illa en sentit horari, és a dir, vaig començar pel port Alto de Garajonay d’uns 22km i que arriba fins als 1300m. Una vegada coronada la primera dificultat vaig anar direcció Vallhermoso per tornar a fer una segona ascenció previa a l’ascenció final que s’inicia des de Hermigua. En aquesta ocasió , no vaig fer l’ascensió final pel Cedro sino que vaig optar per una opció molt més còmoda a través del Puerto Cumbre on es canvia de vall a través de d’un túnel. Al final 83km amb 2319m de desnivell positiu, confirmant el meu idil.li particular amb aquest paradís terrenal i amb ganes de conèixer més racons d’aquesta illa
During this last chrismas holiday I could enjoy some vacation days in The Canary Islands, concretely in Tenerife and La Gomera. It wasn’t my first time in La Gomera so I had already planned a parcours. The ride was a Tour of the island of la Gomera, I started the ride with the climb of Puerto de Garajonay, a col with a lenght of 23km and with 1300m of ascend. Then a short descend to reach Vallhermoso to then have another climb previa the final climb from Hermigua. In this ocasion the last climb wasn’t the Cedro climb, my choice was a more affordable climb thru Puerto Cumbre. Finnally in San Sebastian de la Gomera I finished the ride with 83km and 2300m of positive climb and whiling to discover new roads in this next-door paradise

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: