l’última de la temporada

Foto de solociclocross.com. Diumenge passat es va celebrar la última cursa de la Copa Catalana de Ciclocross, la cita era el Campionat de Catalunya de Ciclocross a les Franqueses del Vallès. El circuit era realment maco, la majoria del qual era sobre gespa, amb els seus trams tècnics. El però del circuit es trobava en un tram de riera ple de fang que el feia inpracticable. Pel que fa a la cursa vaig disfrutar les primeres voltes, notant el canvi dels tubulars tufo primus al model cubus. En un moment de la cursa vaig anar pel terra i vaig trencar un radi de la roda del darrera, a partir d’aquí, a cuidar el cos i la màquina per acabar la cursa.
Photo by solociclocross.com. The last race of the Copa Catalana of Cyclocross was held last Sunday in Les Franqueses del Vallès.The race was The Cyclocross championship of Catalonia. The circuit was cool most of them drawn on wet grass, however the circuit had a really muddy segment that made the race really tough. During the race I could enjoy the new pair of tufo cubus tubulars however I crashed and one spoke of my rear wheel just broke. So far, I just spend the rest of the race in maintain my bike and my body in conditions to finish the race.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: