Cap de setmana de cross

Foto de Albert Arasa. A segons de ser doblat per un dels mestres en el circuit de cx de Mataró. Cap de setmana de ciclocross. Dissabte cursa a Torroella de Montgrí en un circuit amb dos sectors diferenciats, un primer sector molt revirat que acumulava la dificultat tècnica i un segon sector que tenia aroma als circuits de btt. Diumenge va ser el torn de Mataró, el circuit era ràpid i exigent, amb trams realment exigents a nivell tècnic. Aquest circuit ha estat un dels que més m’ha agradat d’aquesta Copa Catalana. Acabo el cap de setmana complint l’objectiu de puntuar en les dues curses, tot i trobar-me més lent del norma. I començo la setmana amb la sensació d’haver estat visquent unes petites vacances. La veritat és que es pot arribar a desconectar molt de la rutina diaria quan un es posa un dorsal.
Photo by Albert Arasa. Few seconds to be a lap from a master rider in the Ciclocross of Mataró. Last weekend was a cyclocross weekend, Saturday I had a race in Torroella de Montgrí (Girona) and on Sunday race in Mataró (Maresme).Saturday, in Torroella I could ride in a really technical parcours it was hard with some tricky muddy sectors. Sunday on Mataró I could enjoy one of the parcours that I would chose as one of the best ones of the Copa Catalana de Ciclocross. The parcours was very fast but tought with some really technical sectors. I finish the race weekend achieving the objective of getting some points for the general classification, however I felt slower than other races. I start the new week thinking that racing could be a good way to throw away the every day stress.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: