musical

Els amics de RuidoBlancoBcn tenen un nou projecte en ment. Per això t’invitem a comprar el seu nou projecte via “crowd funding”. Aquesta forma de financiar els projectes t’ofereix la possiblitat de comprar el producte per adelantat, en el cas de que no tirés endavant el projecte els diners seràn retornats. Una gran idea per aquest Nadal, jo ja tinc la entrada i el cd.
Not cycling or maybe. Our RuidoBlancoBcn friends have launched a new project. They offer a new LP thru a crowdfunding platform. This way offers different options to participate in the project, from the digital album to exlusive packages. Now that we are facing an shopping season this may be a good gift idea. I already have the cd and a ticket for the concert

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: