Mas ciclismo en el sofa que sobre el sillin

Dias de familia en casa e despedidas . El Domingo visita a Fiesole con diluvio incluido, i mañana toca visita a Lucca. Hoy Juan vuelve a Lugo, gran miembro de la peña cule de Florencia XD! Un buen motivo para visitar Santiago de Compostela.

A todo eso, la bici con cuentagotas, Sabado ; una horita con el calor sofocante de la tarde, Ayer y hoy el mismo circuito con una mejor temperatura y apretantdo en las subidas. La circuito elegido, el Giro de Monteloro que permite exprimirte en su subida. 1h30 ayer y hoy también 1h33 (hoy alargando un poco la subida). Saludos!


Hoy dia de deporte de sofa, viendo la etapa pirenaica del tour… Grande Schleck!!! a ver si le quita a Cadel Evans el maillot Jaune.

One thought on “Mas ciclismo en el sofa que sobre el sillin

  1. Trueno ha dit:

    lo q son les coses, amb lo “fàcil” q ho tenia en Frank per aguantar al ritme dels Sauniers i vestirse de groc, pero li van fallar les forces en els ultims kms, ja es mala sort.ja he reservat al bitllet pel viatge amb bus a Italia. Aniré amb la companyia catalana ALSA, q desde l’Estació del Nord de Barcelona té busos amb parada a Verona(camí de Venècia), aleshores agafaré al tren i ja només faltarà 1 hora i mtja per arribar a Trento. Allà em recollirant!Altrajecte amb bus serà de 20 hores i mtja i m’ha costat 206 euros, sta bé de preusalutacions!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: