poquer


i es que al final nos relajamos i nos da por jugar a las cartas, i es eso , que nos animamos a hacer una pseudotimba de poquer, con macarrones como fichas i con 5 euros de apuesta (yo estaba en contra, coño 5 euros es una birra!!jeejeje)
en fin las chicas a su pedo i nosotros intentando jugar al poquer: resultado; yo gane 20 centimos, albert sin blanca, xavi perdio 1 euro i pico (despues de de 2 prestamos) i miguele gano un par o mas de euros.
saludos!


es, almenos, divertido i poco ortodoxo fijar las reglas del poquer en base a las peliculas donde ultimamente has visto jugar a ese juego (Casino Royale)

2 thoughts on “poquer

  1. Important estar al corrent de les noves experencies gaudides desde diferents punts de vista del medici de vilaroel. Adhuc el seu comportament es digne d´admirar nogeinsmenys el seu carisme desparpanant, sens deixar de banda la seva clase ensems quan juga a cartes.Apa A.C conegut com a cagar

  2. En rafa va començar amb força lo blog, pero sembla que ultimament no es veu amb cor d´actualitzar, és una llastima perque els seus textes tenien molta força i el argument era bastant bo. Tot plegat fa pensar, que les seves croniques publiques es veuran reduides d´aqui al fi de la seva estada a firenze. Malgrat tot això esperem que ens expliqui les seves anecdotes, a la seva arriba a Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: